Startende ondernemers


Bent u startende ondernemer dan kunnen wij u volledig begeleiden om zo de start van uw onderneming tot een succes te maken. Wanneer u een onderneming start is dit een weloverwogen keuze voor zelfstandigheid, waarin u uw eigen beslissingen en keuzes kunt maken. De keuze van het soort bedrijf is vaak datgene waar u goed in bent en waar u veel plezier aan beleeft. Dat maakt het starten van een eigen bedrijf ook vaak zo leuk.


Het starten van uw onderneming heeft ook veel te maken met verwachtingen: wat verwacht u zelf van het bedrijf, wat wilt u bereiken? Waar u ook voor kiest, een ding is zeker: U zult zich voor de volle 100 % in moeten zetten om het te realiseren. Om de kans van slagen zo optimaal mogelijk te maken is dus een goede begeleiding met daarbij horende adviezen nodig. Ook krijgt u als starter te maken met een groot aantal regelingen, die bedoeld zijn om het ondernemerschap te stimuleren. Wij zorgen ervoor dat u hier volledig van op de hoogte bent en van alle regelingen optimaal gebruik kunt maken.


Kortom, wij zorgen voor een persoonlijke begeleiding tijdens de opstart van uw onderneming en samen gaan we er een succes van maken!