Bedrijf


Een persoonlijke aanpak. Ons administratiekantoor onderscheidt zich door de ijzersterke combinatie van kwaliteit en betrokkenheid. Van der linden adviesgroep verleent administratieve diensten aan particulieren ,middelgrote- en kleine bedrijven waaronder zzp-ers en starters. Particulieren kunnen bij ons terecht voor al hun belastingzaken zoals het invullen van het belastingformulier.


Voor bedrijven kunnen wij de financiële administratie opzetten,bijhouden en voorzien van fiscaal advies. Ook de (eventuele) loonadministratie kunnen wij voor u verzorgen.


Een correcte administratie is niet alleen belangrijk voor de fiscus maar ook essentieel voor de continuïteit van uw onderneming. Wij zorgen ervoor dat u optimaal gebruik maakt van de aantrekkelijke regelingen die er voor u zijn als ondernemer.

U zult zien dat dit vele financiële voordelen oplevert.


Door uw administratie uit handen te geven bespaart u veel tijd, die u beter kunt besteden aan zaken die uw aandacht verdienen. Door onze kleinschaligheid bent u bij ons geen nummer, maar krijgt u de persoonlijke aandacht die u verdient.

In tegenstelling tot onnodig dure accountantskantoren werken wij met aantrekkelijke tarieven. Door directe lijnen zijn wij zeer goed bereikbaar, ook in de avonduren. Ons klantenbestand is zeer gevarieerd.


Mocht u interesse zijn gewekt of heeft u nog vragen, neem dan gerust contact met ons op. Onder het genot van een kopje koffie of thee kunnen wij onze diensten verder toelichten en uw eventuele vragen beantwoorden. Uiteraard is een eerste oriënterend gesprek kosteloos en geheel vrijblijvend!